020 73 70 9 42 | Sarphatipark 12 Amsterdam
thaise massage amsterdam

Thaise Massage in Amsterdam en wat is traditionele Thaise Massage

Echte Thaise massage vind je tegenwoordig ook bij jou om de hoek bij je straat in Amsterdam.

Thaise massage is een medische maar ook spirituele eeuwenoude geneeskunst. De basis van dit gebruik is gelegd in het oude Thailand (ook bekend als Siam). Het is ontstaan uit een combinatie van invloeden. Uit de traditionele Chinese geneeskunde, maar ook de Ayurvedische geneeskunde uit India en boeddhistische tradities. De ayurvedische gedachte is dat een ziekte eerst in de geest ontstaat. Wanneer aan de geest geen aandacht wordt besteed nestelt de ziekte zich in het lichaam. De ayurveda stelt dat het lichaam gehoorzaamt aan de geest.

In Thailand wordt Thaise massage beschouwd als  een energie- en lichaamstherapie. Men kijkt naar het hele individu vanuit de overtuiging dat alle kwesties van lichaam, geest en spirit nauw met elkaar verbonden zijn. De disbalans in één gebied leidt tot onevenwichtigheden in andere gebieden. Men besteedt veel aandacht aan hoe iemand zijn leven leidt en met obstakels en valkuilen omgaat.

Verschil Thaise en westerse massage

 Westerse massage richt zich vaak op een specifiek probleem, terwijl Thaise massage altijd met het hele lichaam werkt om het gehele functioneren te verbeteren. Een Thaise masseuse maakt gebruik van handen, duimen, ellenbogen, knieën en voeten, terwijl de Westerse massage vooral bestaat uit kneden van spieren. Vaak gebruikt de masseuse haar volle gewicht bij de massage handelingen. De spieren worden gekneed totdat alle spanning uit de spieren verdwenen is.

Welke emoties beheersen je leven? Past het werk wat je doet bij je? Saboteer je jezelf onbewust uit angst voor het onbekende? Hou je genoeg van jezelf? Al deze vragen komen aan bod en je krijgt de kans om daar stil bij te staan. Vaak brengen antwoorden op deze vragen bijzondere inzichten met zich mee.  Deze inzichten helpen je om nodige verandering in je leven te creëren.

De behandeling is afgestemd op de situatie van de cliënt. Oefeningen en opdrachten voor thuis horen daar ook bij. Op deze manier maken we een krachtige indruk te maken op de lijf en geest waardoor een nieuwe gezonde gewoonte ontstaat die het leven meer in balans brengt.

Bezoek onze massage salons in Amsterdam

Onze Thaise massage salons zijn gevestigd in het hartje van Amsterdam. Dit maakt het nog makkelijke om een dagje shoppen te combineren met een onvergetelijke massage. Wij bieden u keuze tussen een traditioneel Thaise massage, Zweedse massage, sport- en hotstone massage. Ons team legt u in de watten! 

nara wellness

Nara Wellness

Kinkerstraat 61
020 846 36 38

website

nara wellness

Veranda Wellness

Van Woustraat 35
020 737 16 62

website

samila spa massage

Samila Spa

Sarphatipark 12
020 737 09 42

 

Thai massage

Thaise massage

Zweedse massage

Facial massage

Hot stone massage

Ontspannings massage

Relax massage

Body scrub massage

Sport massage