020 73 70 9 42 | Sarphatipark 12 Amsterdam
DUO massage
duo massage

DUO Massages in Amsterdam

Bent u opzoek naar een DUO massage? Dan bent u bij Samila Spa in Amsterdam aan het juiste adres! Wij bieden verschillende DUO massages aan. Dit kan een traditioneel Thaise massage zijn, maar bijvoorbeeld ook een deep tissue massage of een andere massage. Samen met uw partner, vriend- of vriendin ervaart u deze DUO massage in een schone en rustgevende omgeving waar je weer even helemaal zen wordt.

Onze masseuses doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke ervaring creëert in onze massage salon in Amsterdam. Zij zijn in Thailand getraind waar DUO massage veel worden uitgevoerd. Het uitgangspunt is hetzelfde voor alle andere massages; namelijk het verlichten van lichamelijke klachten. Ook voor uw geestelijke welgesteldheid kan een DUO massage veel betekenen. U ervaart een moment van totale ontspanning en kunt dit moment delen met uw partner of vriend(in). 

Onze massages werden in 2020 door Treatwell uitgeroepen tot de beste van Amsterdam. Iets om trots op te zijn en voor u nog meer reden om eens een keertje bij ons langs te komen!

Thaise massage amsterdam
DUO massage amsterdam

Wat is een DUO massage?

Een duo-massage is een massage met 2 personen in dezelfde ruimte. Je wordt tegelijkertijd gemasseerd, ieder door zijn/haar eigen massagetherapeut(e). Bijvoorbeeld jij en je partner, vriend of vriendin, familielid.

Je ligt nooit naast een vreemd persoon. De massagetafels staan naast elkaar en de masseurs masseren synchroon, zodat je beide dezelfde beleving hebt. Een Duo massage is tevens een behandeling die een positieve impact heeft op relatie met je dierbaren. Het brengt evenwicht en rust in de relatie.

‘Een Duo massage heeft een positieve impact heeft op relatie met je dierbaren. Het brengt evenwicht en rust in de relatie’

Mogelijkheden voor DUO massage bij Samila Spa Amsterdam

Wij nemen u vast mee naar onze Thaise massage salon aan het Sarphatipark 12 in Amsterdam. Wij hebben hier een aantal ruimtes waar wij onze DUO massages uitvoeren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot een normale Thaise massage. Bekijk hiervoor onze massages.

de beste massages in amsterdam bij samila
Duo massage amsterdam

Bezoek onze massage salons in Amsterdam

Onze Thaise massage salons zijn gevestigd in het hartje van Amsterdam. Dit maakt het nog makkelijke om een dagje shoppen te combineren met een onvergetelijke massage. Wij bieden u keuze tussen een traditioneel Thaise massage, Zweedse massage, sport- en hotstone massage. Ons team legt u in de watten! 

nara wellness

Nara Wellness

Kinkerstraat 61
020 846 36 38

website

nara wellness

Veranda Wellness

Van Woustraat 35
020 737 16 62

website

samila spa massage

Samila Spa

Sarphatipark 12
020 737 09 42

 

Thai massage

Thaise massage

Zweedse massage

Facial massage

Hot stone massage

Ontspannings massage

Relax massage

Body scrub massage

Sport massage