020 73 70 9 42 | Sarphatipark 12 Amsterdam

Massages van Samila Spa in Amsterdam

Samila Spa biedt een ruim pakket aan massages en beauty mogelijkheden. Recent beoordeeld tot Top Rated Massages in Amsterdam door Treatwell! Bij ons bent u in goede handen. Hieronder vind u een uitgebreide lijst van onze massages met een korte omschrijving van wat u kan verwachten!

Thaise massage

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten 

Zweedse massage

Ten behoeve van een goede doorbloeding en hulp bij zelfherstellend vermogen 

Olie- en ontspanningsmassage

Kom weer helemaal tot jezelf met een ontspannende massage

Hot stone massage

Een oosterse massage techniek waarbij verwarmde stenen gebruikt worden om spieren te behandelen

Kruidenstempel massage

Een ontspannende massage met een krachtig helende werking voor uw schoonheid en genot!

Hoofd- schouder- en voetmassage

Deze ontspannende massage stimuleert de houding en doorbloeding van het lichaam

Onze Massages

Nuad Thai Traditional Massage (no oil)

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran, is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel om dit te verhelpen. De Nuad massage richt zich op het stimuleren van de bloedcirculatie rond probleemgebieden in het lichaam. In tegenstelling tot traditionele massages, mogen therapeuten bij Nuad-massages hun onderarmen en knieën gebruiken om druk uit te oefenen.

Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 70
90 min € 100
120 min € 140
Thai Traditional Massage (met olie)

Bij een traditioneel Thaise massage worden er diverse massage technieken gebruikt om energiekanalen beter te laten doorstromen. Hierdoor brengt het lichaam zichzelf weer in balans. Het masseren van specifieke drukpunten wordt gecombineerd met het samendrukken en strekken van spieren middels yoga-achtige rekoefeningen. Deze massage wordt uitgevoerd met olie en behoort tot de beste massages in Amsterdam.

Duur Prijs
30 min € 35
60 min € 65
90 min € 95
120 min € 130
Deep Tissue Sport Massage

Een deep tissue massage richt zich nog meer op het bindweefsel rondom uw spieren. De massage is krachtig en heeft als hoofddoel het stimuleren van de doorbloeding in uw spieren. Bovendien worden afvalstoffen in uw spieren met deze massage snel afgevoerd. Deze massage is aan te bevelen aan mensen die weinig bewegen en bijvoorbeeld veel zitten.

Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 70
90 min € 100
120 min € 140
Hot Stone Massage

Een Hot Stone massage is een eeuwenoude Thaise massage techniek maar hier in Europa nog relatief nieuw. Met verwarmde stenen en een combinatie van olie wordt het lichaam gemasseerd. Feitelijk is het een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Duur Prijs
60 min € 75
90 min €110
120 min € 150
Zweedse Massage
Zweedse massage is een therapeutische massagebehandeling voor het hele lichaam die de zachte weefsels en spieren masseert om de gezondheid te helpen herstellen – waardoor er een kalmerend en balancerend effect op het zenuwstelsel ontstaat.

Duur Prijs
60 min € 65
90 min € 95
120 min € 125
Aroma Therapy and Hot Oil Massage

Aromatherapie, of therapie met essentiële oliën, is het gebruik van aromaproducerende oliën (etherische oliën) van een plant om ziekten te behandelen. Essentiële oliën worden gewonnen uit de bloemen, bladeren, stengels, schors, schil of wortels van een plant. De oliën worden gemengd met een andere stof (zoals olie, alcohol of lotion) en vervolgens op de huid aangebracht, in de lucht gespoten of ingeademd. Je kunt de oliën ook in de huid masseren of in badwater gieten.

De geuren in de oliën stimuleren de zenuwen in de neus. Die zenuwen sturen impulsen naar het deel van de hersenen dat het geheugen en de emotie controleert. Afhankelijk van het type olie is het resultaat op het lichaam kalmerend of stimulerend.

Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 65
90 min € 95
120 min € 130
Samila Thai Massage Mixed Hot Stone
De specialiteit van het huis, deze massage is een combinatie van massage technieken met de focus op ‘hot stone massage’ waarbij de verwarmde stenen worden gebruikt voor een betere doorbloeding van het lichaam.

Duur Prijs
60 min € 75
60 min € 65
90 min € 110
120 min € 150
Samila Aroma mixed Thai massage
Ook deze massage is een specialiteit van het huis. Een overheerlijke aroma massage gemixt met een traditioneel Thaise massage. Zo ga je weer herboren naar huis!

Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 70
90 min € 100
120 min € 140
Thai Massage (with herb ball)

Een traditioneel Thaise massage waarin gebruik wordt gemaakt van de zogenaamde Herb ball. De massage maakt gebruik van een selectie van therapeutische kruiden, zoals bijvoorbeeld gember, kurkuma en citroengras. Deze zijn gewikkeld in een mousseline doek en tot een bal gebonden die gebruikt wordt gedurende de massage. Ook deze staat bekend als een van de beste massages in Amsterdam.

Duur Prijs
60 min € 75
90 min € 110
120 min € 150
Pregnancy Massage (Nuad Thai)

Er zijn vele drukpunten in het lichaam die een verbinding hebben met de baarmoeder. Door deze punten te stimuleren, wordt dus ook de baarmoeder gestimuleerd, en dat wil je tijdens de zwangerschap voorkomen. Deze vind je vooral in de voeten. Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter wat weer goed is voor het welzijn tijdens de zwangerschap. Ook biedt het ontspanning en verlichting van pijn.

Duur Prijs
30 min € 35
60 min € 65
90 min € 95
120 min € 130
DUO Massages

Een DUO massage is een massage met twee personen in één ruimte. De beste massage in Amsterdam!

Massage Duur Prijs
Duo Thai traditional massage with oil 60 min € 130
Duo Thai traditional massage with oil 90 min € 190
Duo Thai traditional massage with oil 120 min € 260
Duo aroma mixed thai massage 60 min € 140
Duo aroma mixed thai massage 90 min € 200
Duo aroma mixed thai massage 120 min € 280
Duo Deep tissue/sport massage 60 min € 140
Duo Deep tissue/sport massage 90 min € 200
Duo Deep tissue/sport massage 120 min € 280
Duo Nuad thai massage (No oil) 60 min € 140
Duo Nuad thai massage (No oil) 90 min € 200
Duo Nuad thai massage (No oil) 120 min € 280

Beauty & Skin Care

Spa Facial Treatment
Met Facial Treatment, oftewel gezichtsbehandeling, maak je de huid nog stralender, jonger en gezonder en is een ware traktatie voor je gezicht. Onzuiverheden en acne worden hierbij tegen gegaan. Onze professionals geven je graag een verfrissende behandeling.

Duur Prijs
45 min € 60
60 min € 85
Samila Luxury Facial face lifting

Een facial massage voor een strakkere huid. In combinatie met massage crème– of olie. De meest doeltreffende behandelingom een ouder wordende huid te verjongen.

Duur Prijs
90 min € 120
Body scrub with coffee scrub and coconut oil

Een overheerlijke body scrub behandeling in combinatie met een coffee scrub en cocosnootolie

Duur Prijs
60 min € 80
90 min € 110

Massage is het beste cadeau voor uw lichaam. Na een massage voel je jezelf weer fit en vol energie. Voor de lekkerste massages in Amsterdam ga je naar Samila Spa!

spa amsterdam
best spa amsterdam
de beste massages in amsterdam bij samila

Bezoek onze massage salons in Amsterdam

Onze Thaise massage salons zijn gevestigd in het hartje van Amsterdam. Dit maakt het nog makkelijke om een dagje shoppen te combineren met een onvergetelijke massage. Wij bieden u keuze tussen een traditioneel Thaise massage, Zweedse massage, sport- en hotstone massage. Ons team legt u in de watten! 

nara wellness

Nara Wellness

Kinkerstraat 61
020 846 36 38

website

nara wellness

Veranda Wellness

Van Woustraat 35
020 737 16 62

website

samila spa massage

Samila Spa

Sarphatipark 12
020 737 09 42