Telephone

020-7370942

Email

info@samilaspa.nl

Opening Hours

ma-zo: 11:00-21:00

Midden in het roerige stadsdeel de Pijp, op een steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt, is er een plek waar u terecht kunt voor een heerlijke traditionele Thaise massage in Amsterdam. Deze duizenden jaren oude massagetechniek is de perfecte manier om pijn, stijfheid, spanning en stress uit uw lichaam te krijgen.

Een traditionele Thaise massage in Amsterdam Oud Zuid op een unieke locatie

Samila Spa is gevestigd aan het Sarphatipark 12, in een van de meest levendige buurten van de stad. Het is hier altijd druk, maar zodra u bij ons binnenkomt, glijdt de hectiek van de stad van u af en kan de ontspanning beginnen. Wij bieden u een traditionele Thaise massage in Amsterdam op een unieke locatie. Natuurlijk geniet u volop tijdens de behandeling, maar na de massage zult u zich echt als herboren voelen.

De voordelen van deze massage

Een traditionele Thaise massage in Amsterdam Oud Zuid biedt vele voordelen. Niet alleen kiezen mensen voor deze massage om van stijfheid en pijn af te komen; ook stress en spanning worden verlicht. Atleten vertrouwen op de massage om sneller te herstellen na het leveren van een zware inspanning. Naast het verbeteren van uw fysieke en mentale welzijn zorgt de massage ook voor verlichting van veelvoorkomende problemen zoals hoofdpijn en rugpijn. Mensen die lijden aan ischias of artritis hebben vaak baat bij deze massage, die tevens kan zorgen voor een betere nachtrust.

Boven alles is een traditionele Thaise massage in Amsterdam vooral een uitstekende manier om even helemaal te ontspannen en fit en vitaal te blijven.

Boek uw traditionele Thaise massage in Amsterdam Oud Zuid online

Boek uw traditionele Thaise massage in Amsterdam online bij Samila Spa. U kunt ons uiteraard ook bellen. Onze masseuses staan voor u klaar voor het verzorgen van een intensieve, ontspannende en revitaliserende massage met gebruik van onze eigengemaakte massageolie. Gebruik het online boekingsformulier of bel naar 020-7370942 om uw traditionele Thaise massage in Amsterdam te boeken.